Onnistuneet synttärit ja ei niin onnistunut juhannus

Hey there,

vihdoinkin on vähän aikaa taas päivittää blogia 🙂 Tai no, olisi kai sitä aikaa oikeasti aikaisemminkin ollut, koska saatiin Stellan kanssa mun synttäripäivä ja sen jälkeinen päivä vapaaksi, mutta ne menikin niin nopeasti, että jotenkin ei taas ehtinyt istumaan paikoilleen koneen ääreen. 18.6 (mun synttäripäivä) heräsin myöhään siihen, että Stella oli valmistanut mulle ihanan aamiaisen/brunssin!
Siitä sitten lähdettiin täydellä autolla Madisoniin, mutta mä en ostanut yhtään mitään! Itseasiassa mulle iski kauhea ahdistus, kun en tykkää kesävatteista. Hameet ja mekot on ihan hienoja, mutta en juurikaan käytä niitä. Pitää muuttaa johonkin pohjoiseen, tai vaikka Islantiin, niin saa aina pitää sellaisia syksyvaatteita 🙂
Jotain hyvää tosta shoppailureissusta, että käytiin syömässä superhyvää kiinalaista ruokaa! Madisonista sitten takaisin kotiin laittautumana ja illalla oli mun synttärijuhlat, ei mitkään isot, lähinnä suomalaisia paria poikkeusta lukuunottamatta. Oli ihana ilta ja sain yllätyskakunkin 🙂 Seuraavana aamuna olo oli yllättän freesi, joten lähdettiin 6 hengen porukalla läheiselle Mirron Lakelle vähän ulkoilemaan 🙂 Sielä vierähti kivasti muutama tunti ja kun palattiin kotiiin, Stella huomasi, että lompakko oli kadonnut. No, ei kun takaisin. Onneksi Stellan ei tarvinut mennä koko kierrosta ympäri, koska joku ihana ihminen oli löytänyt sen ja palauttanut siihen infopisteelle, loppu hyvin kaikki hyvin!

… tai niinhän mä luulin, mutta yöllä heräsin hirveän huonoon oloon. Ei ku vessanpönttöä halaamaan koko yöksi siis… Töihin ei ollut seuraavana päivänä asiaa juhannusjuhlista puhumattakaan. Ihmeellisen kauan kesti eikä mikään ruoka pynyt sisällä. Tänään onneksi sitten jo sain vähän pirtelöä syötyä niin jaksoin jopa seisoakin hetken, pahin on ohi siis! Jos tähän mennessä on ekstrakiloja tullut, niin nyt on sitten nekin tehokkaasti lähtenyt 😀 Nyt yritän tässä kohta syödä yhden banaanin, että olisi sitten tarpeeksi energiaa huomiseen 11-12h työpäivään.
Loppuun vielä kuvia 🙂

Image
Synttäripäivä alkoi tällä kattauksella 🙂

Image
Yllätyskakku…
Image
…oli hyvää! 🙂
Image
Mirror Lake
Image
Hahah, miten tytöillä aina on pinkki treenitoppi? 😀
Image
Last but not least: friends since 1992! Syksyllä, kun Stellakin saa 22 vuotta täyteen ollaan tunnettu toisemme jo 22 vuotta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s